För mäklare

Information om föreningen (senast uppdaterad 2023-11-14)

Byggnadsår: 2016
Antal lägenheter: 89 st.
Antal lokaler: 3 st.
Hiss: Ja fastigheten har hissar.
Mark: Föreningen äger marken.
Delat ägandeskap: Föreningen tillåter delat ägandeskap. Minst 10 % ägarandel.
Juridisk person: Föreningen tillåter inte juridisk person.
Nyckelkvittering: Via Certego
Avgift: Värme och kallvatten ingår i avgiften. Varmvatten (debiteras utifrån användning) och Telia Triple Play (obligatorisk kostnad på 220 kr) tillkommer men betalas tillsammans med avgiften.
Försäkring: Föreningen har en fastighetsförsäkring hos Länsförsäkringar som inkluderar bostadsrättstillägg för alla lägenheter.
Internet:
250/250 Mbit/s
Garageplats: Föreningen har 63 garageplatser varav 31 st med laddstation för elbil. Kostnaden är 1100 kr/månad för en vanlig plats och 1400 kr/månad för en laddplats. Kostnaden för el tillkommer. Styrelsen sköter hanteringen av garageplatserna och har information angående aktuell kö. Nya medlemmar kan som tidigast ställa sig i kö på tillträdesdagen.
Planerade avgiftshöjningar: Föreningen har höjt månadsavgiften med 2 % årligen (för att ta höjd för framtida räntehöjningar) och har intentionen att i regel fortsätta med detta. Se Aktuellt för ytterligare förändringar.
Underhållsplan: Föreningen har en underhållsplan.
Planerade renoveringar: När det gäller renovering av fastigheten så följer föreningen underhållsplanen som inte innehåller några större renoveringar de närmaste åren. Det första är att måla om linjerna i garaget.

Övrigt: Se information om dörrar ang. hur entrédörrarna ställs upp med den inbyggda uppställningsfunktionen vid t.ex. visning eller flytt. Det är inte tillåtet att ställa upp dörren med en kil eller annat föremål samtidigt som den står i automatiskt läge eftersom detta skadar motorn!